Backoffice configureren

De Recept & Nummer Backoffice laat in één oogopslag alle relevante informatie zien van de wachtrijlengte en de wachttijden in de apotheek. In dit item staan de stappen beschreven hoe je de Backoffice kun configureren. 

Backoffice configureren

  1. Klik bij het opstarten van Recept & Nummer op knop ‘Backoffice’.  Indien er nog geen Recept & Nummer staat op de desbetreffende computer. Volg stap 1 en 2 uit dit item.
  2. Het volgende scherm opent op je bureaublad.
  3. Onder in de taakbalk verschijnen er 2 pictogrammen: Het Recept & Nummer-logo waarmee je de backoffice opent en instelt. En een groen vlakje. Dit vakje kan verkleuren bij het overschrijden van het aantal wachtenden en/of de wachttijd. 

  • Klik op het Recept & Nummer-logo en het volgende scherm opent. 
  • In dit scherm kan je de backoffice alarmen instellen, dit kan zowel voor het ‘Aantal wachtenden’ als voor de ‘Wachttijd’. Er zijn twee kleuren alarmen in te stellen, geel is het eerste alarm en rood tweede alarm. Let op: het rode alarm wordt eerst gevraagd in het scherm, maar is wel het tweede alarm!

  • Je kunt zelf instellen bij hoeveel wachtende het alarm afgaat, er kan onderscheid gemaakt worden tussen de gewone balie, snelbalie en extra/privacy balie. Per balie kunnen dus verschillende aantallen worden ingesteld. Dit geldt ook voor de wachttijd. Klik hier voor de stappen om een alarm in te stellen voor de backoffice.