Zorgbalie

Met behulp van de zorgbalie kan je voor patiënten waarvan je weet dat zij extra uitleg en/of aandacht nodig hebben een speciale ophaalcode genereren. Als deze patiënt zich aanmeldt met deze code, zie je meteen dat het om een zorgbalie patiënt gaat en kan je deze patiënt apart oproepen (eventueel op een plek met meer privacy). Voor het gebruik van de zorgbalie moet je Recept & Nummer gebruiken. In dit item staan de stappen voor het instellen van de zorg

Zorgbalie instellen in Recept Locatie

  • Wil je gebruik maken van de zorgbalie? Laat het onze Servicedesk weten via info@apotheekpartners.nl of stuur ons een WhatsApp-berichtje via 06 58 93 62 39. Een medewerker van onze Servicedesk zal de zorgbalie voor in jouw activeren. Zodra deze is geactiveerd ontvang je een berichtje. 

  • Nu de zorgbalie is geactiveerd wordt automatisch een tekst gegenereerd voor de zorgbalie in de configuratie bij het tabblad 'Teksten' op de Recept Locatie server. 

  • Deze teksten kunnen worden aangepast naar de onderstaande voorbeelden in de tabel.
TekstnaamTeksttypeStandaard
ZorgbalieAfhaalkast
SMS
Uw medicijnen zijn liggen klaar bij de zorgbalie. Uw ophaalcode is: %%OPHAALCODE%%. Mvg, Uw Apotheek
ZorgbalieAfhaalkast
Email
(Uw medicijnen liggen klaar bij de zorgbalie %%OPHAALCODE%%)

Geachte %%HEERMEVROUW%% %%NAAM%%, 

Uw medicijnen liggen vanaf vandaag %%DATUM%% klaar bij de zorgbalie. U kunt uw medicijnen ophalen met de ophaalcode: %%OPHAALCODE%%.

%%BEDRAGTEKST%%

%%AFSLUITING%%


  • Voeg de zorgbalie berichtgeving toe aan de locatie in de afhaalkast.  Ga hiervoor naar 'Configuratie'  op de Recept Locatie server. Ga naar het tabblad 'Afhaalkast'. In de tabel onder het kopje 'Kastindeling'  selecteer je de locatie waar je zorgbalie berichtgeving aan wilt koppelen. Klik vervolgens op 'Toepassen' en 'Opslaan'. Recept Locatie start opnieuw op. De zorgbalie berichtgeving is ingesteld.


Zorgbalie instellen in Recept & Nummer

Als een patiënt zich aanmeld via de Recept & Nummer zuil met zijn/haar zorgbalie ophaalcode wordt dit ook zichtbaar in de Recept & Nummer pop-up.

In de onderstaande stappen staat beschreven hoe je de zorgbalie instelt in Recept & Nummer. 

  • Ga naar Recept & Nummer (receptlocatie.nl)
  • Vul de koppelcode in van de apotheek en klik op 'Opslaan'. Maak je gebruik van Pharmacom dan is dit de OC-code. Maak je gebruik van een ander AIS voer de AGB-code in van de apotheek.
  • Klik op 'Instellingen openen'
  • Vink 'Extra rij actief' aan 
  • Bij 'Extra rij naam' vul je 'Zorgbalie' in en klik op 'Opslaan'


Zorgbalie instellen in Balieclient

Bij de balieclient van Recept & Nummer kan je de balievolgorde instellen. Je kan er dan voor kiezen dat eerste de zorgbalie wordt opgeroepen en daarna de andere nummers. Je kan dit instellen door te klikken op het Recept & Nummer logo bij de baliecliënt om de instellingen te openen. Kies je volgorde.

Recept & Nummer zorgbalie is nu klaar voor gebruik!

Keywords: Uitleg - Recept & Nummer - Balieclient - Balie - Inrichten - Instellen - Volgorde