DIZ zuil schoonmaken

Elke dag raken patiënten de zuil aan. Het is dan prettig om de zuil om de zoveel tijd schoon te maken. In dit item staat beschreven hoe je dit kan doen en waar je op moet letten.  Let op! Dit advies is alleen van toepassing voor DIZ zuilen. Maak je gebruik van een Zorgscherm zuil? Neem dat contact op met de leverancier voor advies over het schoonmaken van de zuil

Zuil schoonmaken

Behuizing
Vlekken kunt u verwijderen met een doek die licht bevochtigd is met een mild, reinigend oplosmiddel. Veeg de behuizing vervolgens met een zachte droge doek af.

Touchscherm
U kunt uw scherm reinigen met een zachte, schone doek. Deze mag u licht bevochtigen met een glasreiniger of mengsel (50/50) van water en IPA(ISO-propyl-alcohol). Gebruik geen zuur of alkalisch oplosmiddel om de oppervlak van het paneel (of scherm) te reinigen.

Ter bescherming van de touch-oppervlak niet krassen en/of wrijven met harde voorwerpen of middelen.
Gebruik nooit één van de volgende oplosmiddelen voor het schoonmaken van uw monitor. Ze kunnen zowel de behuizing als het scherm zelf beschadigen.

Waarschuwing!
Als er tijdens het schoonmaken voorwerpen of vloeistoffen in de monitor terecht komen, moet u onmiddellijk de stekker uit het stopcontact halen en contact opnemen met uw dealer of met iiyama.


Keywords: Uitleg - Recept & Nummer - Zuilen - DIZ - Schoon - Behuizing - Touchschrem